Gulvafslibning i Albertslund – Billig afslibning af trægulve

Gulvafslibning i Albertslund der virkelig skaber forandring i hjemmet. Gulvet er en stor og iøjnefaldende flade som har enorm betydning for den samlede opfattelse af boligen. Derfor er en gulvopfriskning en god idé, fra tid til anden. Vi hjælper dig gerne, og har iøvrigt billig gulvafslibning priser og kort ventetid i Albertslund, Glostrup, Vallensbæk samt Brøndby.

Billig gulvafslibning i Albertslund

Som det lokale gulvfirma og den lokale gulvmand, har du solid håndværker lige ved hånden. Som sagt har vi billig gulvafslibning priser i Albertslund som alle har råd til. Ja, det var faktisk en af forudsætningerne fra gulvfirmaet’s start, at vores afslibninger af trægulve ikke skal koste en bondegård.

Giv hjemmets trægulve et løft

Gulv afslibning af boligens gulve er en forholdsvis billig løsning i forhold til at skifte gulvet som kan være eneste alternativ. Når hjemmets trægulv skal have et løft er en afslibning en rigtig god investering.  Er der ridser og hakker i trægulvet som ikke umiddelbart kan fjernes ved en afslibning så er eneste alternativ en afhøvling.

NOTE: En Gulvafhøvling er en grovere proces hvor der fjernes flere millimeter af selve træet.

En afslibning derimod fjerner derimod ca. 1mm af gulvoverfladen, og det er normalt nok til at småridser, mindre hakker og ujævnheder forsvinder.  Når den gamle overfladebehandling fjernes vil trægulvet stå helt lyst of flot, under forudsætning af hvilken efterbehandling der vælges.

Afslibning er den foretrukne løsning

Ved mindre slidte trægulve er afslibning derfor den foretrukne løsning, hvor familien ønsker at tilføre boligen nyt liv med en afslibning og uden at skulle investere i en helt ny gulvbelægning. Derudover er det også en væsentlig billigere løsning end ny gulvlægning eller gulvafhøvling. Efter en afslibning kan gulvet tilføres en gulvbehandling med:

  • Lud
  • Lak
  • Olie

eller en helt anden behandling som for eksempel voks, sæbe, bejdse.

Gulvafslibning i Albertslund eller blot en opfriskning

Ønskes der blot en opfriskning af boligens trægulve, så behøver det nødvendigvis ikke altid at være slidt, før en afslibning kan bruges. En afslibning er en hurtig og nem måde, hvorpå hjemmet kan tilføres et friskt og nyt trægulv, idet en ny gulvbehandling kan tilføre boligen nyt liv og tilføre hjemmet præcist det udtryk som ønskes.

“Er det et lyst gulv der ønskes, kan der med fordel benyttes en ludbehandling, for når den gamle overfladebehandling slibes væk og gulvet står trærent.”

Et trægulv der står helt nøgent og bart vil bibeholde den naturlige lyse farve.  En ludbehandling hindrer træets naturlige gulningsproces og man undgår det gule gulve som ses i mange boliger. Det er dog kune lyse træsorter som kan ludbehandles.

gulvafslibning i albertslund , afslibning, gulvafslibning pris, gulvafhøvling, gulvafslibning priser, billig gulvafslibning, gulvafslibning københavn, gulvservice, gulvafslibning odense, gulvafslibning aarhusAfslibning, lud og olie

En ludbehandling i sig selv er ikke en beskyttende overfladebehandling og gør dermed ikke gulvet slidstærkt. Derfor er det en god idé at efterbehandle med olie. En oliebehandling giver en flot og slidstærk overflade med et mat udseende. Du kan vælge oliebehandling i forskellige farver, men hvidpigmenteret olie er det mest populære. Hvid olie giver trægulvet den eftertragtede hvide patina som giver hjemmet volumen og fylde.

Lakering af trægulve

En god løsning er en gulvbehandling med lak, som giver en meget slidstærk overflade som afskyer alt. Du kan vælge lak med følgende glans:

  • Mat
  • Halvmat / Halvblank
  • Højglans

Lak pryder ethvert hjem og kan holde til selv den hårdeste belastning. Det er muligt at få ekstra slidstærke laktyper, så spørg os endelig om mulighederne hvis det er aktuelt.

Afslibning og gulvbehanding

Gulvbehandling af boligens trægulve er ofte en større og mere omfattende proces end selve afslibningen, og det kræver stor viden og erfaring at rådgive dig så du får den rette efterbehandling til dit trægulv – uanset om det er lak, olie eller lud.

Kontakt os, for vi er erfarne fagfolk, med den rette vide og erfaring. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +2 (from 2 votes)
Gulvafslibning i Albertslund - Billig afslibning af trægulve, 9.3 out of 10 based on 3 ratings