Afslibning af trægulve – Få smukt nyafslebet trægulv

Afslibning af trægulve tilbydes i Albertslund, Glostrup og Vallensbæk. Gulvafslibning og gulvbehandling som opfylder dine ønsker og drømme til et nyrenoveret trægulv. Har du et meget slidt og grimt gulv? så fortvivl ikke. Vi kan hjælpe med en gulvopfriskning så dit trægulv bliver næsten som nyt. Ved hjælp af en gulvafhøvling eller gulvafslibning kan gulvet få et nyafslebet og friskt udseende.

Afslibning af trægulve i Albertslund og omegn

Vi er ikke geografisk bundet og udfører gulvafslibning i hele Københavns området. I enkelte tilfælde arbejder vi også andre steder på Sjælland, herunder i Roskilde, Ringsted, Slagelse og i Næstved. Ja, alle steder hvor der er trægulve som trænger til en kærlig hånd, kan vi hjælpe.

Gulvafslibning og afslibning

gulvafslibning i Alberstlund og omegn. Vi udfører afslibning i Glostrup, Vallensbæk og Brøndby. Alle steder med trægulve kan vores gulvservice skabe smukke trægulve. Gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet. Evt. Hvid olie, hvid lak, hvid lud og bejdse. Gulvrenovering, gulvarbejde og gulvopgaver af forskellig slags er de typer gulvarbejde som vi er specialiser i. Processen er forholdsvis enkel og lige til og går ud på at fjerne den gamle lak eller hvad der ellers er på overfladen. Der kan god være nogle særligt hårde laktyper som ikke vil kunne fjernes med en gulvafslibning hvorfor der må benyttes en gulvafhøvling. Men dette er blot en detalje og ikke noget som vore kunder behøver at tage hensyn til, idet vores gulvmand har de maskiner og remedier der skal til for at give dig et smukt trægulv uanset stand.

Afslibning af alle gulvtyper

Som sagt kan et trægulv altid afslibes men med enkelte undtagelser. For det første er det en nødvendighed at der er træ nok at slibe af uden at gulvet bliver for tyndt og dermed mister sin bæreevne. Såfremt det er tilfældet vil afslibning  give fatale følger der gør at gulvet kan flække i fer og not samlingerne eller helt knække over. Men det kommer igen an på gulvtypens art og hvordan det er lagt. I langt de fleste tilfælde er der heldigvis træ nok, og der afslibes ikke engang 1 mm af træet ved en normal afslibning. Dog kan en gulvafslibning gradueres afhængig af den sandpapir der benyttes. Her findes der både grov, mellem og helt fint sandpapir. Vi afsliber dine trægulve 4 – 5 gange for at fjerne den gamle gulvbehandling og gør det klart til en ny.

Afslibning med sandpapir

Der startes med en grov gulvafslibning som gradueres og afsluttes med en helt fine sandpapir. Det helt afgørende er, at gulvet får den rigtige overflade og finish til slut så der kan påføres en ny gulvbehandling. Afslibningen tilpasses den overfladebehandling som nu er valgt, hvor for eksempel lak forsegler træet imens olie, sæbe og voks går ind og mætter træets porrer. Forskellen er, at når træ skal mættes med en behandling så må man ikke lukke træet porrer med for fin en afslibning idet træet dermed ikke kan absorbere behandlingen tilstrækkeligt godt nok. Er det tilfældet at overfladen på træet lukkes så vil gulvet ikke få den fornødne fedtstof og dermed begynde at sprække, flosse samt bliver umuligt at rengøre. Vi ser ofte i forbindelse med gør-det-selv gulvafslibning, at det er en af de største fejl der bliver begået. Og det er så indeledningen til at fortælle lidt om hjemmegjort gulvafslibning.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)

Gulvarbejde

Gulvarbejde
Gulvarbejde

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvarbejde, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan klare gulvarbejde, og vi kan samle helt nye gulve. Vi hjælper også gerne med efterbehandlinger af dit aktuelle gulv, så det igen bliver som nyt. Uanset hvilken type opfriskning af trægulve du har interesse for, så står vores erfarne gulvfolk altid klar til at hjælpe dig med kort frist.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Talrige danske hjem og boliger har en eller anden form for trægulve. Vinyl og linoleum som materiale, er blevet populært i opholdsstuer. Trods det har træ nogle egenskaber, der leder tll, at en hel del vælger trægulve i deres opholdsstue og værelser. Udover træ som materiale findes der bl.a.:

 • Tæpper
 • Klinker
 • Vinyl
 • Natursten

Veludført gulvarbejde giver kønne plankegulve


Parket- eller plankegulve er uopslidelige og mere holdbare end både fliser og klinker, idet de kan slibes og opfriskes påny. Dertil kommer, at du kan tilpasse gulvets udseende med en ny behandling. Plankegulve eller parket kan selvfølgelig ikke slibes og høvles ubegrænset. Massive trægulve holder dog i lang tid, dersom gulvarbejde er udført af en dygtig og solid gulvsliber

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt kundetilfredshed er karakteriseret for vores gulvrenovering. Vi går meget op i kvalitet, billig gulvarbejde og fornuftige priser. For at nå et tilfredsstillende udfald, laver vi konstant et omhyggeligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye trægulve er med til at danne et smukt helhedsindtryk af boligen. Der er et hav af perspektiver inden for behandling af trægulve, hvor du kan du vælge mellem mange forskellige typer og modeller.

Afhøvling, afslibning og udbedring af skader på

Pasning og pleje af trægulve giver dit hjem nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Inden vi begynder gulvarbejde, laver gulvmanden en grundig evaluering af gulvets stand. Kan dit trægulv ikkeslibes eller forskønnes på anden måde, er en gulvafhøvling den bedste løsning. Men i typisk er en gulvafslibning tilstrækkelig. Såfremt du ønsker et helt nyt trægulv i privaten, er der flere forskellige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne gulvmontering eller gulvlægning.

Vi lytter til dine ønsker og forventninger

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige overflade løsning i dit hjem, giver vi rådgivning og gulvinspiration. Ved ethvert gulvrenovering tager vi en del hensyn, til bl.a.:

 • Tykkelse
 • Bredde
 • modstandsdygtighed
 • Holdbarhed

med udgangspunkt i dine ønsker, smag samt krav og forventninger.

Inden du bestemmer dig for, om vi skal være din foretrukne gulvpartner samt leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og få en ganske fjong pris.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Billig gulvafslibning samt gulvrenovering på hele Fyn

Odense gulvekspert udfører Gulvafslibning Odense

Odense og Fyn er områder hvor vi laver rigtig meget gulvarbejde. Gulvrenovering, gulvrestaurering og opfriskning af plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Vi tør godt kalde os specialister, for det er hvad vi er… Rigtige gulvspecialister. Dygtige gulvfolk med ny teknologi og nye gulvslibemaskiner står klar til at hjælpe di i Odense og på hele fyn.

God gulvservice i Odense

Vi kommer gerne hjem forbi dig , men du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi og se vores gode tilbud på lagervarer. Vi er en specialiseret og innovativ gulvvirksomhed med kontorer i København, Aarhus og Odense. Besøg vores hjemmeside for ydeligere oplysninger.

Søger du en rigtig gulvspecialist?

Vi kan alt indenfor gulve, og vi sætter stor ære i vores arbejde, så du vil med garanti blive glad for det vi laver. Behandling af alle former for trægulve. Skal du have udført billig og hurtig gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling i København? så skal du ringe til os og få uforpligtende tilbud på få minutter.

Alt gulvarbejde udføres efter dine ønsker

Jeg kan fuldt ud andbefale enhver at få udført deres gulvservice af os. Få et rustikt gulv eller en blank overflade. Efter et besøg af os, er det muligt straks at benytte de rum som er blevet behandlet. Firmaets medarbejdere, er alle eksperter på deres område og kan med kort varsel hjælpe dig med opfriskning af dine trægulve. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid er hvad der kendetegner os som gulvfirma. Vi er din lokale gulvmand i Svendborg, Middelfart, Nyborg og andre steder i lokalområdet.

Billig gulvafslibning priser i Odense og på Fyn

Er du på jagt efter gulvslibning til en konkurrencedygtig pris så kunne du lægge et besøg forbi gulvafslibningpriser. Afhøvling af gulve, billig gulvafslibning og gulv slibning i København, Odense og Århus i topklasse til unikke priser. Med brugen af os som din gulvleverandør er du sikker på et flot gulv hver gang.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Odense gulvekspert udfører billig gulvafslibning på Fyn

Odense gulvekspert udfører billig gulvafslibning på Fyn
Odense gulvekspert udfører billig gulvafslibning på Fyn

n sms eller mail. Vi er altid klar til at hjælpe dig med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling efter ønske. Vores gulvservice i Odense er altid konkurrencedygtig med billig gulvafslibning priser og kort ventetid.

Ønsker du gulvafslibning I Odense?

Hvilke muligheder er der for forbedring og opfriskning af boligens gamle trægulv? De mange former for gulvbehandling gør at trægulve er en attraktiv gulvtyper at have i sin bolig. Det er kun træ og trægulve som har den fleksibilitet at kunne ændre farvenuancer og struktureren på gulvet. Ganske vist vil det altid være muligt at male en hvilken som helst gulvtype og det er naturligvis også gældende ved et trægulv.

Hvilken gulvbehandling er der at vælge imellem?

Når vi taler gulvbehandling af trægulve er det som regel nødvendigt med en gulvafslibning først. Der bliver den gamle og slidte gulvbehandling fjernet ved hjælp af en gulvslibemaskine og sandpapir. Herefter er der så mange muligheder for at præge sit trægulv og give det en ny behandling efter ønske. Ønsker du et lyst eller mørkt gulv, måske med en blank eller rustik overflade, så er der frit valg på alle hylder.

Hvad er fordelene ved trægulve?

Et nyafslebet trægulv kan tilpasses dine ønsker, drømme og behov. Med andre ord er du sikker på, at når du henvender dit til os kan vi forbedre og opfriske dit trægulv så det bliver nøjagtig som du ønsker det. Dette er ikke altid tilfældet ved andre gulvtyper som marmor, klinker, fliser, tæpper og beton. Og derfor er træ som gulvbelægning en særdeles god løsning. Alene det at betræde og gå på træ som materiale, er en fantastisk god følelse i sig selv. Det er behageligt gå på og med den let fjedrende virkning som træet giver er det også skånsomt for fødder, ben, ryg og læn. Modsat mange andre gulvtyper kan et trægulv opfriskes igen og igen.

Hvem er mit lokale gulvfirma?

Der findes en række forskellig gulvfirmaer i Odense, Svendborg, Nyborg og andre steder på Fyn. I Middelfart og Fåborg er konkurrencen hård, men uanset hvor på Fyn du bor kan vi hjælpe dig. Kontakt os for en snak, vi har billig gulvafslibning priser og kort ventetid.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: +1 (from 1 vote)

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling
Gulvafhøvling

Hvornår bruges en afhøvling?

Lim og besværlig lak kan også være forhold der er skyld i, at en gulvafhøvling er muligt. Ligesom skævheder og niveauforskelle i trægulvet er en stor mundfuld. Her er det nødvendigt udjævne gulvfladen med en kraftig og stor maskine til afhøvling en såkaldt ‘gulvhøvl’. Høvling bruges på trægulve, hvor en slibning ikke kan udføres, for eksempel ved:

 • Skævheder og ujævnheder
 • Bølger
 • Limrester
 • Gulvspartelmasse
 • Huller og hakker
 • Maling
 • Fernisbehandling
 • Kraftig lak

Hvad er gulvafhøvling?

Afhøvling af gulve er et præcisionsarbejde, hvor den lokale gluvmand må være dygtig og kyndig. Alle unøjagtigheder kan give høvleskader i plankegulvet og niveuforskelle i træet. Afhøvling stiller skærpede krav til håndværkeren, idet den store gulvhøvlemaskine virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 2 – 4 mm af gulvfladen, som også er muligt ved meget ødelagte og beskadigede massive gulve. Vi har ekspertisen og ved uden videre hvad der skal gøres. At afhøvle et massive gulv kræver akkuratesse, og bør ikke udføres som hjemmegjort arbejde. Hvis høvlingen ikke laves godt nok, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Gør-det-selv gulvafhøvling kan sandsynligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Anvend derfor altid en erfaren gulvfagmand til dit gulvarbejde. Ved at benytte os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvrenovering og kort ventetid.

Gulvafhøvling og gulvslibning

Efter at gulvafhøvlingen er afsluttet vil trægulvet fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes processen med en gulvafslibning, for at få den aller bedste overfladefinish før gulvbehandlingen igangsættes. Her kan træet påføres olie, lak, voks, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Den efterfølgende gulvslipning må være en polering, grovslibning, let slibning og en finslibning. Vi rådgiver og vejleder gerne om gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Ellers er du ganske vist altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål. Vi skal være sikke på, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit plankegulv forbedres?

Efter en høvling, gulvslibning og behandling, bliver de fleste plankegulve som nye på ny. Du vil ikke kunne konstatere, at gulvbrædderne har været beskadiget. Trægulve skal altid behandles godt samt Vedligeholdes, plejes og rengøres bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun udføres af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den aller sidste mulighed. I forbindelse med vores arbejde med massive gulve får vi en del relevante spørgsmål om gulvopgaver med mere, blandt andet:

 • Udstyr til afhøvling
 • Hvad koster afhøvling?
 • Afslibning af gulve i københavn
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Gulvafslibning tilbud
 • Maskiner til høvling
 • Udstyr til afhøvling
 • Afhøvling pris trappe

På hjemmesiden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv aktuelle spørgsmål. Ifald du ønsker flere oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Skal vi hjælpe dig med afhøvling?

Din gulvfagmand skal altid fortælle dig, om en afhøvling er en nødvendighed. Såfremt dit massive gulv trænger, så skriv gerne og få et godt tilbud pris}. Skulle du være i tvivl, kigger vi gerne forbi dig for en snak om og vurdering af dit gulv. Vi tilbyder billig afhøvling priser og kort ventetid i Aarhus, København og Odense samt alle andre steder i landet. Vi glæder os til at forbedre og opfriske dit slidte gulv med en gulvafhøvling.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Gulvafslibning København

Gulvafslibning København
Gulvafslibning København

Gulvbearbejdning og gulvafslibning København?

Gulvbehandling og gulvafslibning København udføres også i Nyboder, Bispebjerg og Christianshavn. Primært udføres gulvudbud og gulvreparation i København, herunder Nyboder og Bispebjerg. Mange opgaver indenfor gulvafhøvling er vores spidskompetence, som for eksempel:

 • Gulvarbejde
 • Gulvpleje
 • Afhøvling
 • Ludbehandling

og meget andet. Især gulvforbedring, gulvpleje og slibning København og Nyboder tilbydes af erfarne gulvslibere med stor viden indenfor trægulve, heriblandt overfladebehandlinger. Andre gulvbelægninger som linoleum, fliser og klinker er derfor ikke lige os.

Billig gulvafslibning priser København og Bellahøj?

Gulvafslibning priser og bedste kvalitet sætter vore kunder pris på. Her spørger mange:

 • Hvad koster gulvslibning?
 • Skal jeg slibe først eller male først?
 • Hvor meget støver en gulvslibning?
 • Er leje af gulvslibemaskine til gulvslibning muligt?
 • Hvad er tidsperspektivet ved afslibning af gulve, gulvafhøvling og overfladebehandling?
 • Tilbyder i gulvsliber leje til gør-det-selv afslibning af gulve?
 • Hvilken efterbehandling er at foretrække?

Vi rådgiver og vejleder om alt vedrørende ludbehandling af alle former for gulve, så ring idag og få en god service om blandt andet:

 • Gulvarbejdsplads
 • Gulvfusk
 • Gulvmontage
 • Gulvsag
 • Parketstav
 • Gulvbejdse
 • Gulvlager
 • Gulvfernis
 • Linoleumsgulv
 • Gulvsøm

Gulvafhøvling og gulvafslibning København, Bryggen og Bellahøj udføres bedst af en gulvfagmand med mange års erfaring.

Din gulvmand og gulvsliber i København?

Kontakt os gerne og få mere at vide om; Gulvafhøvling?, gulvafslibning efterbehandling?, male før gulvafslibning?, værktøj til gulvafslibning?, afslibning af fernis?, afslibning parketgulv?, afhøvlet fyrretræsgulv?, gør det selv afhøvling af gulve?, gulvbehandling lak?, afslibning af trægulv?, ege dørtrin?, fjern maling fra trægulv?, massiv trægulv?, oliering af dørtrin?, rødvin på ubehandlet trægulv?, trægulv der ligner klinker?, trægulv lak?, trægulv ovenpå beton?, trægulv udvider sig?, vask af trægulv? og gulvafslibning København.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Gulvafslibning Aarhus

Gulvafslibning Aarhus
Gulvafslibning Aarhus

Gulvforbedring og gulvafslibning Aarhus?

Afhøvling og gulvafslibning Aarhus laves også i Risskov, Brabrand og Åbyhøj. For det meste tilbydes gulvrengøring og afslibning i Aarhus samt Viby og Trøjborg. Mange opgaver indenfor gulvrenovering er vores speciale, herunder:

 • Gulvopfriskning
 • Gulvrengøring
 • Gulvbehandling
 • bejdsning

samt meget andet. Især gulvrestaurering, gulventreprise og gulvafslibning i din by udføres af kompetente gulvfolk med stor erfaring indenfor parketgulve, for eksempel træsorter. Andre gulvbelægninger som kork, fliser og klinker er derfor ikke lige os.

Billig gulvafslibning priser Aarhus og Trøjborg?

Gulvafslibning priser og kvalitets gulvarbejde er vigtig for vore kunder. Hvor mange spørger:

 • Hvad er prisen på afslibning?
 • Afslibning først eller maler først?
 • Hvor meget støver det?
 • Er gulvsliber?
 • Hvad er tidsperspektivet ved gulvafslibning, høvling og behandling?
 • Kan man betale med dankort?
 • Hvordan vælger man den bedste efterbehandling?

Vi rådgiver om alt vedrørende ludbehandling af gulve, så ring idag og få en god gulvrådgivning om blandt andet:

 • Gulvarbejde
 • Gulvforhold
 • Gulvparket
 • Gulvsand
 • Gulvtingest
 • Slebet
 • Gulvdesign
 • Bøgeparketgulv
 • Klinkegulv
 • Gulvleje

Gulvafhøvling og gulvafslibning Aarhus, Risskov og Trøjborg udføres bedst af en gulvfagmand med mange års erfaring.

Din gulvmand og gulvsliber i Aarhus?

Kontakt os gerne og få mere at vide om; Gulvbehandling?, gulvafslibning maling, gør det selv gulvafslibning?, priser på gulvafslibning?, afslibning af fyrretræsgulv?, afslibning trappe?, afhøvlet gulv behandling?, afhøvling gulve pris?, gulvbehandling?, bundstykke dørtrin?, dørtrin pris?, hvordan fjerner man maling fra trægulv?, mærker i trægulv?, pletter på trægulv?, spartling af trægulv?, trægulv eksperten?, trægulv m2 pris, trægulv rustik?, trægulv vask?, wenge trægulv? og gulvafslibning Aarhus.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Gulvafslibning Odense

Odense gulvekspert udfører Gulvafslibning Odense
Gulvafslibning Odense

Afhøvling og gulvafslibning Odense?

Afslibning og gulvafslibning Odense tilbydes også i Bellinge, Stige og Fraugde. Primært laves gulvrengøring og gulvrestaurering i Odense samt Dyrup og Fraugde. Mange opgaver indenfor overfladebehandling er vores speciale, som for eksempel:

 • Gulvrestaurering
 • Gulvvurdering
 • Slibning
 • Hvid oliering

og meget andet. Især gulvlægning, gulvvurdering og afslibning Odense og Dyrup tilbydes af dygtige fagfolk med stor viden indenfor træ og trægulve, heriblandt træsorter. Andre gulvtyper som kork, beton og tæpper er derfor ikke os.

Billig gulvafslibning priser Odense og Tarup?

Gulvafslibning priser og kvalitets gulvarbejde betyder meget for vore kunder.

 • Hvad koster gulvafhøvling?
 • maling før afslibning af gulve?
 • Er der støvfri gulvafslibningg?
 • Hvor lejer man en gulvslibemaskine til gulvslibning?
 • Tager gulvslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling lang tid??
 • Tilbyder i gulvsliber leje til gør-det-selv afslibning af gulve?
 • Hvordan vælger man den rette overfladebehandling?

Vi rådgiver om alt vedrørende afhøvling af alle former for gulve, så ring idag og få en god dialog om blandt andet:

 • Dørtærskel
 • Gulvfugning
 • Gulvjob
 • Gulvrekvisitter
 • Gulvvirksomhed
 • Gulvvoks
 • Gulvopskuring
 • Gulvlampe
 • Cementgulv
 • Gulvfilt

Gulvafhøvling og gulvafslibning Odense, Bellinge og Stige udføres bedst af en professionel gulvsliber med mange års erfaring.

Din gulvmand og gulvsliber i Odense?

Kontakt os gerne og få mere at vide om; Maskiner til gulvafslibning?, afslibning af gulv pris?, rengøring efter gulvafslibning, udstyr til gulvafslibning?, gulvafslibning eller gulvafhøvling?, afslibning trægulve?, afhøvling af malede gulve?, gør det selv afhøvling af gulve?, gulvbehandling fyrretræ?, behandling af udendørs dørtrin?, dørtrin lak eller olie?, gulvspartel til trægulv?, mørkt trægulv, pletter på trægulv?, svømmende trægulv?, trægulv bambus?, trægulv knager?, trægulv rustik?, trægulv vask?, urin på trægulv? og gulvafslibning Odense.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Gulvafslibning Aalborg

Gulvafslibning Aalborg
Gulvafslibning Aalborg

Gulvafhøvling og gulvafslibning Aalborg?

Oliebehandling og gulvafslibning Aalborg laves også i Frejlev, Vejgaard og Skalborg. For det meste laves gulvopgaver og gulvreparation i Aalborg, herunder Frejlev og Hasseris. Mange opgaver indenfor gulvbearbejdning er vores speciale, herunder:

 • Gulvlægning
 • Gulvvedligeholdelse
 • Høvling
 • Hvid lakering

samt andet. Især gulvrenovering, gulvrengøring og gulvafhøvling Aalborg og Vejgaard laves af erfarne gulvfolk med meget erfaring indenfor trægulve, for eksempel overfladestruktur. Andre gulvmuligheder som linoleum, beton og klinker er derfor ikke lige os.

Billig gulvafslibning priser Aalborg og Svenstrup?

Gulvafslibning priser og kvalitet sætter vore kunder pris på. Hvor mange spørger:

 • Hvad koster gulvafhøvling?
 • Skal man slibe først eller male først?
 • Findes der afslibning af gulve støvfri?
 • Er leje af gulvslibemaskine?
 • Hvor lang tid tager en gulvslibning, afhøvling og behandling??
 • Kan jeg få håndværkerfradrag?
 • Hvordan vælger jeg den rette gulvbehandling?

Vi vejleder og rådgiver om alt vedrørende gulvrenovering af trægulve, så ring idag og få en god gulvvejledning om blandt andet:

 • Gulvarbejdsplads
 • Gulvfusk
 • Gulvmaskine
 • Gulvsløseri
 • Gulvtype
 • Gulvplejemiddel
 • Gulvudbedring
 • Gulvhøjde
 • Scenegulv
 • Gulvskuring

Gulvafhøvling og gulvafslibning Aalborg, Frejlev og Skalborg udføres bedst af et professionelt gulvfirma med mange års erfaring.

Din gulvmand og gulvsliber i Aalborg?

Kontakt os gerne og få mere at vide om; Gulvbehandling?, hvad koster gulvafhøvling?, gulvafslibning og maling?, gulvafslibning priser udland?, afslibning af gammel maling?, leje af slibning maskine?, terrasse afslibning?, afslibning vs afhøvling?, gulvbehandling olje?, ask trægulv?, dørtrin slibning?, gulvvask trægulv?, liste ved dørtrin?, nedslibning af dørtrin?, rødvin af trægulv?, trægulv ask matlak?, trægulv gynger?, trægulv rens?, trægulv stue?, wiking trægulv? og gulvafslibning Aalborg.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)

Trappeslibning

Trappeslibning og pudsning af trapper realiseres mange gange i forbindelse med afslibning af trægulve. Som ved afslibning af gulve kan trapper med trætrin afslibes og blive flotte som nye på ny.

Trappeslibning
Trappeslibning

Hvad koster en trappslibning

Trappeslibning tager længere tid pr. m2 end en slibning, og derfor udregnes prisen pr. trappetrin og ikke pr. m2. Der anvendes skiftende teknikker til afslibning af trapper afhængig af trappetypen. Vi skelner normalt mellem:

 • Indvendig trapper
 • En trappeopgang
 • Udendørs trappe
 • Trapper behandlet med fernis.

Hvor udføres trappeslibning?

Alle former trapper i træ kan tåle en afslibning. Den lille trappeforkant samt den horisontale trædeflade afslibes, og altså ikke gelænder, sidestykker, mellemstykker og gerichter o.s.v.

Afslibning af trappetrin

Invendige trapper er trapper i en bolig, eksempelvis en lejlighed eller et hus. Hvor derimod en trappegang er betegnelsen for trapper i en etageejendom. Trapper, der engang har været overfladebehandlet med fernis må renoveres med rekvisitter, specialmaskiner og udstyr.

Afslibning af trapper

Afslibning af trapper laves med en lille gulvsliber, og efter helt samme fremgangsmåde som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af parket:

 • Grovslibning
 • Mellemslibning
 • Finslibning
 • Let slibning
 • Polering

Trapper afslibes 4 – 5 gange afhængig af trappefladen. Der startes ud med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den oprindelige efterbehandling. Herefter slibes der med finere og finere sandkorn, indtil finishen er okay.

Støv og trappeslibning?

Afslibning af trappe støver en hel del end en almen afslibning af trægulve. Det skyldes at der benyttes mindre håndholdte gulvslibere, med lille sugekapacitet. Efter slibningen støvsuges alle vandrette overflader, hvorfor mængden af støv vil bære næsten ingenting.

Må en trappe behandles?

Umiddelbart efter overfladeslibningen, må der behandles med en overfladebehandling. Her kan der vælges imellem olie, lud, lak og eventuelt med hvidpigment. Hvid lak, hvid olie og hvid lud er efterstræbte overfladeløsninger til ethvert hjem. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og trappeslibning?

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens karakter og størrelse samt hvilken overfladebehandlingsløsning som vælges. Opnå billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)